Uppdatering ang bilder från Solskyddsmässan i Stuttgart

Oj oj oj! Det var ett tag sen. Men var ju borta i 3 dagar förra veckan sen har jag inte orkat, varför jag nu sitter och förklarar vet jag inte.

Förra veckan onsdag-fredag:

Ojoj, solskyddsmässa i Stuttgart. Det var riktigt skoj, så in i he*** skoj, så mycket öl under dessa dagar var länge sen man drack. I varje monter fanns det banne mig öl, va bara att gå fram och surra lite och låtsas vara intresserad så fick man en öl.  Haha. Stort var det iaf. 10HA!!! 102,000 KVM!!! Fördelat på 9 hallar som var stora som flyg hangarer! Måttligt trött i benen. Ena dagen så tog vi en tur på stan på förmiddagen för att gå runt och handla lite. Köpte lite leksaker åt Bastian och ett alla hjärtans dag halsband till älsklingen. Hittade ett kanonfint fik där vi tog en kaffe. Världens utsikt.
Men tyskar tog död på min tes. Man har alltid tyckt att tyskar är lite arroganta människor. Men där fick jag, så många trevliga tyskar man träffat på bara under vistelsen på stan är inte klokt. De är artiga och allmänt trevliga. Personalen säger adjö när man går ut ur affären fast man inte handlat ett piss och man inte ens sett expediten när man kom in. Tänk om svenskar skulle ta lite lärdom av det folket. Bara ett adjö när man går ut skulle ju inte skada.
Det tråkiga med resan ner var att det tog sån tid. Mellanlanda redan i Berlin för att sen flyga sista biten till Stuttgart. Och inte fan var planet i tid nån gång heller. Så nu kan man starter och landingar för ett tag framåt.
Kom hem på fredagen straxt efter 23. Älsklingen var vaken och väntade på mig, hihi sweet. Kan säga att jag saknat Linda och Bastian som fan under dessa dagar.
 
I lördags var det Alla Hjärtans Dag. vi lyckades få barnvakt, mamma & pappa tog hand om Bastian. Tanken var att jag och linda skulle få lite mys för oss själva. Men hon började må illa så istället för att äta ute blev det att beställa hem. Parkerade bilen och Linda rusade in, KRÄKTES. Men hon blev bättre sen efter maten så vi fick mys iaf. Glodde genom 2 st filmer. Så vi var i säng närmare 4 på morgonen. :)


Vi tog en tur på stan.
Fina Byggnader
En kyrka inklämd mellan husen
Utsikt från ett fik vi satt på
Lite markiser från mässan


Stort var det..





Det fanns en hel del att titta på som ni förstår.



 


Ta hand om er!

Go morron!

imorse var jag lite piggare än normalt. Jag tycker inte om morgonar. Är äckligt morgontrött, inte bra med tanke på att man har barn egentligen. Men det är bara så.

Ikväll ska jag iväg och klippa mig. Syster som ställer upp, hon har klippt mig de senaste 3-4 åren. Hhaha! billigt.
Så jag ska hämta henne från jobbet kl.19, sen åker vi hem till henne i Garphyttan och klipper mig där. Ska bli skönt och bli av med allt krull. Har så tjockt hår. Blää.

Imorgon bär det av till Stutgart! Weeeii! :D. Men kommer sakna älsklingen och sonen otroligt mycket. Men kommer hem på fredag kväll så det är inte så många dagar. Förhoppningsvis kan jag ta massa bilder som jag kanske kan lägga upp här sen. ;)


Raggarn på Coop Marieberg."Yo Ladies! Jump in!" :)

Peace!

Kallt!

Fy fan, imorse var det kallt. -10grader. Som tur va hade jag kopplat in kupévärmaren så det va inte kallt i bilen. Linda ligger sjuk igen, stackars sötnos. Hon blir sjuk ca varannan vecka nu. Hon har lite oflyt. Så jag körde sonen till dagis och begav mig sedan till jobbet.

Igår var det en skön dag. Fick sovmorgon, sen när jag klev upp var älsklingen ute med sonen men pulkan. Så jag bestämde mig för att åka till OK/Q8 i Kumla och låna en hall med lift. Så jag körde upp bilen med liften och bytte lite gummiupphängningar till avgasröret. Var helt trasigt på 2st fästen. Sitter 3st totalt, den sista var hel men den glappade lite, men muttern som den satt i var ju helt sönderrostad och trasig, hade inte riktigt rätt verktyg till det.
Jaja, så kan det vara, den funkar ju i alla fall.

Nej ni, nu ska jag klä på mig och åka och hämta sonen från dagis.


Gott med glass.

Bye!


Kväller.

Fy tusan, nu är jag trött. Sitter här fast jag egentligen skulle kunna gå och sova istället. Är så trött så tårarna rinner från ögonen.

Ushh, imorse när jag va på nedervåningen och gjorde mig klar för jobbet hörde jag hur Linda skrek till. Hon ropade att Bastian kräktes. ;( Synd om kraken, han som var på väg till dagis. Så han fick bli hemma med mamma, medans jag åkte och jobbade. Slutar kl.13 på fredagar nu under februari. Så efter jobbet åkte vi och tog en lunch och bowling med jobbet. Linda och Bastian sov ändå. :). Jag lyckades att vinna bowlingen trots att jag har problem med ischias nerven. Så nu kan jag reta de på jobbet. Haha.

Haha.. satt och kollade genom lite old party pics.


Hahah! Den här bilden på Anders & Dawid är inte från igår! :)

Nej ni folket. Nu ska jag lägga mig.

Over And Out

Sega fingrar..

Jo, det har jag tack vare Guitarr Hero. Dawid (Ja, med ett W, skriver man inte det får man skäll) kom över till mig igår och han hade med sig sin gitarr. Så vi satt och spelade Guitar Hero hur länge som helst. En del låtar går så in i bänken snabbt så man gör ju knut på sina fingrar. Men det är riktigt kul.

Har problem med ischias också. Det stör hela tiden, och sen när man gör en specifik rörelse som man gör även när jag inte hade problem så blir det som en stöt i hela benet och man tappar direkt kraften i vänster benet. Fy fan. det gör svinont. Så jag satt och googlade lite på det där. Så tydligen har jag en s.k falsk ischias. Skitsamma om den är falsk eller äkta, ont gör det íaf. Måste gå iväg till nån som får behandla, för såhär kan jag inte ha. Går inte att spela innebandy med det här.

Torsdag idag, snart fredag, riktigt skönt. Undrar vad som händer i helgen, vi får se.

Ta hand om er!


Sonen i gungan i höstas.

Morgontrafik i Örebro.

Det är roligt att se. Folk kör slalom! De är inte kloka. Det är ett under att det inte händer mer olyckor alltså. De ska pressa sig fram, både framför vanliga personbilar samt trycka sig förbi en buss som blinkar ut från hållplatsen. 

Sverige sägs i folkmun att vara lilla landet lagom. Vill nog då påstå att Örebro är mekkat för ordet lagom. Här får det inte hända nåt som är för stort. Behrn Tower fick inte byggas eftersom det skulle förstöra statsbilden. Nya bandy arenan som ska byggas ska bara rymma 2000personer. Jämfört med Västerås som tar det mer än det dubbla i åskådar platser. Visserligen har vi inte ett etablerat topplag i bandy allsvenskan, men om vi nu då skulle få det? Vad sägs om att bygga det mycket större, kanske få hit en landskamp? Bara en fundering. Sen vet jag inte just nu hur det går med planerna kring hotellet som vill byggas ovanpå Rudbeckstunneln. Skithäftig idé, men kommer de planerna gå i lås? Förstör det statsbilden gentemot vackra krämarhusen? Som egentligen är skitfula och höga!

Nog för mig denna morgon!

Ses!


Bättre än en vanligt måndag!

Den här måndagen har faktiskt gått riktigt bra och snabbt. Började arbetsdagen med lite kaffe sen fick jag i uppdrag att ensam åka och laga lite persienner och sen åka till Hampetorp och plocka ner en markis från gymnastiksal. Bara resan till Hampetorp tar 40min. Sen tillbaka till stan, så förmiddagen flög förbi. Hur skönt som helst, eftermiddagen bjöd på lite montering på olika ställen så helt plötsligt så var måndagen förbi. Hur skönt som helst.

Fick ett ryck förrut när jag låg i soffan och kollade på tv med älsklingen och sonen. De gjorde reklam för skivan Absolute Dance winter 2009. Hörde några sköna låtar, så jag tänkte ta upp ett gammalt intresse, har gjort en massa egna megamixar på alla möjliga låtar, dock har de flesta varit Trance och lite hårdare musik, men den här samlingen är lite mera klubb känsla. Så efter att jag badat sonen och lagt honom har jag suttit här vid datorn och knåpat ihop en mix på ca 8min. Hur kul som helst. Resultatet blev sådär, så jag ska göra lite småändringar på den. :)


Min älskade son hos gammelmormor i Falun.


HAHAHAHAHAAAHAA!!!!!!!!!!!

God Natt På Er!


Uppdatering!

Gjorde ett försök att uppdatera via telefonen när jag var i Vetlanda men det gick inte alls. Varje gång jag gjort allt och skrivit klart så hängde sig telefonen. Sen har jag inte haft en tanke på att uppdatera. Men men, det blir så ibland. Vetlanda var kul faktiskt, tyvärr fick jag inte ta några bilder inifrån SAPA och aluminium tillverkningen, så jag har inget att visa därifrån, synd för det var väldigt intressant. Sen på kvällen bodde vi på Vetlanda stadshotell, inte världens fräschaste rum, men maten var riktigt god i alla fall.

Igår lördag var vi hos syrran i Garphyttan och hälsade på, åt mat och tittade på film, det var mysigt, Bastian och Maja har saknat varandra så de lekte och hade kul ihop.

Idag är det innebandy och sen ska jag hem till Anders och titta film idag. Vi får se vilken det blir, han har sett de jag inte har sett och tvärtom. KUL! :)

Hörs senare!

Kyss

RSS 2.0