Påsken Avklarad.

Blev kanske inte den mest traditions rika påsk, men den är färdig.

Älsklingen och sonen åkte till Falun på långfredagen, jag stannade hemma, hade lite att göra. Skulle nämligen tapetsera i datarummet. Blev klar igår med allt. SKÖNT! Skulle fått hjälp av Niklas i lördags, men han dök inte upp först vid halv fyra!!! Då hade jag redan vart igång i flertalet timmar. Men han skruvade bort ett kontakt lock ialla fall, det är inte illa. HAHAH.. Sen blev det fest på kvällen. Grabbarna kom över hit och sen bar det iväg till Harrys. Det var kul som sjutton, kul och få komma iväg och dansa, gammal raver som man är.

klev upp rätt sent på söndagen sen, närmare 12 slaget, var ganska seg efter tapetsering och öl. Men var faktiskt städad, drack mycket vatten inne på krogen.

Sen kom Anders över på söndagen och hjälpte till med det sista med tapetseringen, han limmade och grejjade, gick mycket snabbare än om man hade gjort det själv. TACK FÖR HJÄLPEN Anders!

Nu sitter man här. Älsklingen ringde nyss, de ska hoppa på tåget hem nu. Saknar de faktiskt riktigt mycket. Har varit skönt att vara själv en helg, men det blir rätt segt och långtråkigt efter nån dag redan. :/.


Nej ni, nu ska jag fortsätta med lite städning sen ska jag möta upp de på stationen.

Bilder på tapetsringen kommer när Linda kommer hem med kameran. :)

Adios!


Tjillevippen.

Mycket har hänt sedan sist. Orkar inte ta upp allt men några grejjer ska jag berätta om.

Har körförbud på bilen, inte besiktat. Gjort en del service på bilen iofs. Så nu får man cykla till jobbet vilket tar ca 1½ minut längre att göra. HAhaha!


Byte av kupéfilter. HAHAHA! Den gamla kunde man knappt ta i utan att den vittrades sönder. Förra ägaren kan aldrig ha bytt den. Byte även luftfilter vilket i sin tur såg nästan lika jävlig ut, snuskigt.

Har vart hemma idag, vård av barn. Älsklingen hade feber, han var kokhet inatt, så jag stannade hemma, sen under dan fick han ögonfluss, stackarn! Han ser ut som en krigare i ena ögat.


Ser ut som han vart i slagsmål.  Stackarn, det bara rinner gul gegga.

Sen har vi gjort lite småändringar i hemmet. Ska även tapetsera i helgen då man blir gräsänkling. Min älsklingar ska upp till Falun och hälsa på släktingar. Jag stannar hemma och tapetserar datarummet. Min första tapetsering. SCARY.


Lite schyssta lampor som vi satt på undersidan av trappen. Tyvärr är det svårt att få bra bilder med en mobil.


Sett ovanifrån. Mycket snyggare in reality. :)


Nej ni! nu ska jag spela lite spel här på datorn.

Adios!


RSS 2.0