Påsken Avklarad.

Blev kanske inte den mest traditions rika påsk, men den är färdig.

Älsklingen och sonen åkte till Falun på långfredagen, jag stannade hemma, hade lite att göra. Skulle nämligen tapetsera i datarummet. Blev klar igår med allt. SKÖNT! Skulle fått hjälp av Niklas i lördags, men han dök inte upp först vid halv fyra!!! Då hade jag redan vart igång i flertalet timmar. Men han skruvade bort ett kontakt lock ialla fall, det är inte illa. HAHAH.. Sen blev det fest på kvällen. Grabbarna kom över hit och sen bar det iväg till Harrys. Det var kul som sjutton, kul och få komma iväg och dansa, gammal raver som man är.

klev upp rätt sent på söndagen sen, närmare 12 slaget, var ganska seg efter tapetsering och öl. Men var faktiskt städad, drack mycket vatten inne på krogen.

Sen kom Anders över på söndagen och hjälpte till med det sista med tapetseringen, han limmade och grejjade, gick mycket snabbare än om man hade gjort det själv. TACK FÖR HJÄLPEN Anders!

Nu sitter man här. Älsklingen ringde nyss, de ska hoppa på tåget hem nu. Saknar de faktiskt riktigt mycket. Har varit skönt att vara själv en helg, men det blir rätt segt och långtråkigt efter nån dag redan. :/.


Nej ni, nu ska jag fortsätta med lite städning sen ska jag möta upp de på stationen.

Bilder på tapetsringen kommer när Linda kommer hem med kameran. :)

Adios!


Kommentarer
Postat av: Linda

Dags att skriva nåt ;)

2009-05-04 @ 18:02:30
URL: http://lindaklingberg.blogg.se/
Postat av: linda

jaja ;P Puss

2009-10-21 @ 19:18:30
URL: http://lindaklingberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0